Goli i muajit gusht në Premier ? E fiton një “i panjohur” Goli i muajit gusht në Premier ? E fiton një “i panjohur”
Premier League, ashtu sipas traditës, çdo muaj vendos për golin më të mirë. Dhe për sa i përket gushtit, vlerësimi ka shkuar për Harvey... Goli i muajit gusht në Premier ? E fiton një “i panjohur”

Premier League, ashtu sipas traditës, çdo muaj vendos për golin më të mirë.

Dhe për sa i përket gushtit, vlerësimi ka shkuar për Harvey Barnes i Leicester dhe goditja e tij e mrekullueshme me të djathtën në toren 2-1 të “dhelprave” ndaj Shefeld United.