Greg Delawie në ‘DokuFest’ Greg Delawie në ‘DokuFest’
Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie do ta vizitoj Prizrenin, Kalanë e Prizrenit, do të marrë pjesë në panel i dedikuar Dokufestit dhe do... Greg Delawie në ‘DokuFest’

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie do ta vizitoj Prizrenin, Kalanë e Prizrenit, do të marrë pjesë në panel i dedikuar Dokufestit dhe do të jetë nikoqir i gostisë, dedikuar “Natës amerikane”.

Gjatë diskutimit të panelit, Ambasadori Delawie do të shoqërohet nga Eric Gibson, Prokurorë nga Departamenti amerikan i drejtësisë.

Kjo është agjenda e ambasadorit amerikan:

E martë, 9 korrik

17:00

Paneli i Dokufest-it me temën “Qeverisja dhe mosndëshkueshmeria”

Vendi: Monumenti i Lidhjes së Prizrenit

Medie: e hapur për medie 19:00

Ambasadori është nikoqir dhe u drejtohet mysafirëve për nderë të “Mbrëmjes amerikane në Dokufest”

Vendi: Shtëpia e Sheh Zades

Medie: e hapur për medie