Ramize Murtezi është njëra prej fytyrave publike ndër më të bukurat në televizionet tona. Jemi mësuar të shohim zakonisht në edicionin e lajmeve por...

Ramize Murtezi është njëra prej fytyrave publike ndër më të bukurat në televizionet tona.

Jemi mësuar të shohim zakonisht në edicionin e lajmeve por jo edhe gjatë thjeshtësisë që ka në jetën e përditshme.

Ramizja është e martuar me drejtorin e Radio Televizionit të Kosovës, Mentor Shalën.

Ramizja dhe Mentori njiheni si njëri prej çifteve më simpatike ata kanë tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë.

Në disa foto të përmbledhura shihet shumë mirë se sa e bukur është ajo dhe sa familje e kompletuar duken.

MentorRamizeRamize1Ramize2Ramize3