Gruevski i maskuar si grua arriti të kaloj kufirin e Maqedonisë Gruevski i maskuar si grua arriti të kaloj kufirin e Maqedonisë
I veshur si një grua, ish kryeministri i vendit të Maqedonisë, i cili ishte në ikje nga Maqedonia në Budapest, kaloi kufirin për të... Gruevski i maskuar si grua arriti të kaloj kufirin e Maqedonisë

I veshur si një grua, ish kryeministri i vendit të Maqedonisë, i cili ishte në ikje nga Maqedonia në Budapest, kaloi kufirin për të shkuar në Blikun duke iu referuar gazetës Maqedonase sdk.

Dënimi i Nikolla Gruevskit dhe ikja e tij në Hungari, mori një hov mediatik, sikur në Hungari, por edhe në botë. Edhe pse për arsye të rrethanave jo të papërfillshme që pasaporta e ish kryeministrit nuk ishte në rregull ai flinte në Corinthia Hotel, në Hungari, dhe kërkonte Azit, por Sipas ministrit të jashtëm të Hungaris Peter Szijarto proceset janë procese./Indeksionline/