Gurabija me kokos Gurabija me kokos

Gurabija me kokos

Kureshtjekuzhina 27 May, 2019, 17:02

Gjalpin, vajin vegjetal, kokosin dhe sheqer pluhurin e derdhim në një enë dhe e përziejmë. Pastaj ia shtojmë miellin dhe e përziejmë me dorë... Gurabija me kokos
  1. Gjalpin, vajin vegjetal, kokosin dhe sheqer pluhurin e derdhim në një enë dhe e përziejmë.
  2. Pastaj ia shtojmë miellin dhe e përziejmë me dorë e gjithë glazurën, do ta përfitojmë një brumë të butë i cili nuk do të ngjitet në duar.
  3. Merrni nga brumi dhe formoni gurabija, ato i rëndisim në tepsi për pjekje në temperaturë 200 gradë celsius derisa të pjekën.
  4. Pas pjekjës gurabijave përmbi ia derdhni sheqer pluhurin dhe kokosin.
  5. Ju bëftë mirë!