Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në seancën e sotme plenare u është përgjigjur pyetjeve dhe ka replikuar me të gjithë deputetët sot. Ai në...

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në seancën e sotme plenare u është përgjigjur pyetjeve dhe ka replikuar me të gjithë deputetët sot.

Ai në një moment u ka thënë deputetëve se do ta votojnë programin qeverisës pa qare.

“S’keni qare pa e votu, sepse me këdo që jeni takuar keni thënë se do ta votoni”, ka thënë Haradinaj.

Madje ai duke qeshur ka thënë se i vjen mirë që ka kaq shumë autoritet tek deputetët.