Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka zgjedhur të vizitojë dy familje për Pashët katolike. Haradinaj ka vizituar familjen Palushaj në Krusheve të Madhe dhe...

Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj ka zgjedhur të vizitojë dy familje për Pashët katolike.

Haradinaj ka vizituar familjen Palushaj në Krusheve të Madhe dhe familjen Kola në Zllakuqan të Klinës, shkruan Indeksonline.

 

I pari i qeverisë poashtu ka pranuar edhe një dhuratë.

Shkrimi i tij i plotë në Facebook:

Në familjen e Petrit Palushajt në Krushevë të Madhe dhe në familjen e Prenë Kolës në Zllakuqan të Klinës për Festën e Pashkëve.

RH