Hazani ‘ndryshon’ para martesës, nuk do e njihni Hazani ‘ndryshon’ para martesës, nuk do e njihni
Deniz Baysal është për momentin një prej aktoreve më të pëlqyera në Turqi. Ajo u bë shumë e popullarizuar si në Turqi ashtu edhe... Hazani ‘ndryshon’ para martesës, nuk do e njihni

Deniz Baysal është për momentin një prej aktoreve më të pëlqyera në Turqi. Ajo u bë shumë e popullarizuar si në Turqi ashtu edhe më gjerë, përcjell InfoShqip.com

Ishte roli i ‘Hazanit’ në serialin ‘Zonja Fazilet dhe të bijat’ ajo që e bëri tejet të njohur.

Pas përfundimit të serialit duket se Hazani ka ndryshuar shumë, ajo edhe është dobësuar për t’u bërë gati për dasmën të cilën do ta bëjë së shpejti.