Sherr mes Edi Ramës dhe Flamur Nokës, deputeti i PD-së përjashtohet nga seanca Sherr mes Edi Ramës dhe Flamur Nokës, deputeti i PD-së përjashtohet nga seanca
Debate të forta janë zhvilluar në seancën e sotme plenare mes kryeministrit Edi Rama dhe ish- kreut të PD-së, Sali Berisha. Gjatë replikës së... Sherr mes Edi Ramës dhe Flamur Nokës, deputeti i PD-së përjashtohet nga seanca

Debate të forta janë zhvilluar në seancën e sotme plenare mes kryeministrit Edi Rama dhe ish- kreut të PD-së, Sali Berisha. Gjatë replikës së Ramës nga vendi është çuar ish- ministri demokrat i Brendshëm, Flamur Noka.

Kaq është dashur që të shpërthejnë akuzat dhe sharjet mes Ramës dhe Nokës.

Rama: Ç’është ky more, nga cili pyll ka dalë ky

Noka (pa mikrofon): Nga pylli i sat ëme

Ruçi: Zoti Noka iu tërheq vëmendje

Rama: Unë nuk thashë as injorant, as kriminel, ç’pate ti

Ruçi: Zoti Noka për shkak të ofendimeve përjashtoheni nga seanca.