I digjet stalla me ushqim të kafshëve një fermeri në Ferizaj I digjet stalla me ushqim të kafshëve një fermeri në Ferizaj
Në fshatin Prelez të Muhaxherëve në Ferizaj, një fermerit iu dogj stalla me ushqim të lopëve dhe demave, njofton Klan Kosova. Nga ky zjarr... I digjet stalla me ushqim të kafshëve një fermeri në Ferizaj

Në fshatin Prelez të Muhaxherëve në Ferizaj, një fermerit iu dogj stalla me ushqim të lopëve dhe demave, njofton Klan Kosova.

Nga ky zjarr kishte vetëm dëme materiale. Pronari i stallës konsideron se ishin të mëdha pasi që shuma kap vlerën e nëntë mijë eurove.

Brenda saj nuk kishte diçka që mund të kishte shkaktuar zjarrin, por pronari nuk dyshon në askënd i cili mund të ia ketë djegur.