Ilaç popullor, 100% largon rërën dhe gurët nga veshkat Ilaç popullor, 100% largon rërën dhe gurët nga veshkat
Nëse keni gurë në veshka, përgatisni këtë ilaç popullor mjaft të thjeshtë dhe brenda 6 ditëve do ta zgjidhni problemin. Përveç kësaj, do t’i... Ilaç popullor, 100% largon rërën dhe gurët nga veshkat

Nëse keni gurë në veshka, përgatisni këtë ilaç popullor mjaft të thjeshtë dhe brenda 6 ditëve do ta zgjidhni problemin. Përveç kësaj, do t’i pastroni plotësisht nga rëra, shkruan Femina. Shumë persona të cilët e kanë provuar këtë balsam kanë arritur ta zgjidhin këtë problem, andaj provoni edhe ju.

Nuk mund të ju dëmtoj shëndetin, të gjithë përbërësit janë natyral, transmeton Femina.al

Ju nevojiten:

100 ml lëng limoni;

100 ml vaj i pastër ulliri;

100 ml birrë (pa alkool);

Përgatitja: Të gjithë përbërësit vendosni në një enë qelqi dhe përzieni.

Përdorimi: Pini nga 50 ml lëng në mëngjes në stomak bosh.

Vërejte: Ky ilaç nuk duhet të përdoret nëse guri në veshkë është më i madh se 15 milimetra.

Efekti: Nëse keni rërë në urinë, do ta nxjerrni për 3-4 ditë. Nëse keni gurë, do ti nxjerrni pas ditës së gjashtë.