Ilir Meta : Kosova prej kohësh meriton heqjen e regjimit të vizave nga BE Ilir Meta : Kosova prej kohësh meriton heqjen e regjimit të vizave nga BE
Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, është deklaruar rreth çështjes së liberalizimit të vizave për kosovarët. Ai përmes facebook, ka thënë se Kosova prej kohësh... Ilir Meta : Kosova prej kohësh meriton heqjen e regjimit të vizave nga BE

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, është deklaruar rreth çështjes së liberalizimit të vizave për kosovarët.

Ai përmes facebook, ka thënë se Kosova prej kohësh e ka merituar heqjen e regjimit të vizave nga Bashkimi Europian pasi i ka përmbushur të gjitha kriteret, njofton Klan Kosova.

ilirmeta

”Kosova e ka merituar prej kohësh heqjen e regjimit të vizave me Bashkimin Europian, duke i përmbushur tërësisht të gjitha kriteret.
Forcimi i mëtejshëm i partneritetit të Kosovës me SHBA dhe BE, garanton integrimin euroatlantik të saj dhe konsolidon sigurinë në rajonin tonë”, shkruan Meta në llogarinë e tij ndërsa ka komentuar takimin që pati me zëvendëskryeministrin e Kosovës, Fatmir Limaj.

ilirmeta