Imazhet e Kendall Jenner në Snapchat Imazhet e Kendall Jenner në Snapchat
Kanë kaluar pesë ditë që kur Kendall Jenner i është bashkangjitur rrjetit Snapchat, duke i djekur hapat e motrave Kylie Jenner, Kim Kardashian dhe... Imazhet e Kendall Jenner në Snapchat

Kanë kaluar pesë ditë që kur Kendall Jenner i është bashkangjitur rrjetit Snapchat, duke i djekur hapat e motrave Kylie Jenner, Kim Kardashian dhe Kourtney Kardashian – por ajo tashmë ka shumë gjëra për të thënë!

Më poshtë Klan Kosova ju sjellë disa prej postimeve të deritanishme të supermodeles.

kendall-jenner-1kendall-jenner-2 kendall-jenner-3

kendall-jenner-4 kendall-jenner-5

kendall-jenner-6 kendall-jenner-7