Intelektualët djegin flamurin e Serbisë në derbin e qytetit (FOTO) Intelektualët djegin flamurin e Serbisë në derbin e qytetit (FOTO)
Kanë kaluar tri ditë nga derbi mes Gjilanit dhe Dritës, por në rrjetet sociale vazhdon publikimi i fotove të ndryshme interesante nga kjo sfidë.... Intelektualët djegin flamurin e Serbisë në derbin e qytetit (FOTO)

Kanë kaluar tri ditë nga derbi mes Gjilanit dhe Dritës, por në rrjetet sociale vazhdon publikimi i fotove të ndryshme interesante nga kjo sfidë.

E tillë ishte një e publikuar në faqen e Intelektualëve, ku një tifoz shihet duke e djegur flamurin e Serbisë.

Ky moment mbase nuk është vërejtur shumë mirë të dielën. Fotoja zbukurohet nga flamuri kuqezi, i cili është në anën e majtë.

17022441_1338184562870621_1439707821706697010_n-12