“Sigurisht po, do të takohemi, atëherë do të shohim nëse do të futet nënshkrimi. A mund të jetë kjo javë e duhur, me shpresë,...

“Sigurisht po, do të takohemi, atëherë do të shohim nëse do të futet nënshkrimi. A mund të jetë kjo javë e duhur, me shpresë, jam e qetë, ka sinjale të duhura për mua, do të jetë 100%”. Këto ishin fjalët e Wanda Nara në sallën televizive të ‘Tiki Taka’, një program i transmetuar mbrëmë në Channel 5.

Tani mediat italian kanë zbuluar edhe shifrat dhe detajet e kontratës së reë Icardit me Interin

Oferta e re e Interit me shpërblime të pasura duhet të kalojë 7 milion e euro për sezon, ndërkohë që sa i përket klauzolës së zgjidhjes është e mundur që do të ngrihet të paktën në 180 milionë euro.  /Sovrani.info/