Irina Shayk dhe Bradley Cooper janë ndarë? Reagon më në fund çifti më i komentuar i momentit Irina Shayk dhe Bradley Cooper janë ndarë? Reagon më në fund çifti më i komentuar i momentit
Pas thashethemeve për tradhtinë e Bradley Cooper me Lady Gaga-n,çifti Brandley dhe Irina Shayk janë më të lumtur se kurrë në krahët e njëri... Irina Shayk dhe Bradley Cooper janë ndarë? Reagon më në fund çifti më i komentuar i momentit

Pas thashethemeve për tradhtinë e Bradley Cooper me Lady Gaga-n,çifti Brandley dhe Irina Shayk janë më të lumtur se kurrë në krahët e njëri tjetrit duke hedhur poshtë çdo dyshim për ndarjen e tyre! Ditën e djeshme ata janë fotografuar së bashku me vajzën e tyre të ulur në disa shkallë ,shumë të qeshur.

11023108-6812619-image-m-11_1552638707476

11023104-6812619-image-m-2_1552637433160