Isa Mustafa kalon kohë me këshilltarin e tij, bisedojnë për temat e fundit Isa Mustafa kalon kohë me këshilltarin e tij, bisedojnë për temat e fundit
Ish kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa po kalon një kohë me këshilltarin e tij Besnik Berishën. Ata së bashku kanë dalë dhe po bisedojnë... Isa Mustafa kalon kohë me këshilltarin e tij, bisedojnë për temat e fundit

Ish kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa po kalon një kohë me këshilltarin e tij Besnik Berishën.

Ata së bashku kanë dalë dhe po bisedojnë e dhe për temat e ngjarjet e fundit që po ndodhin në Kosovë.

Berisha, ka shpërndarë një fotografi në llogarinë e tij në Facebook dhe ka treguar se bashkë me Mustafën janë ulë buzë oxhakut, për të trajtuar temat që po mundojnë çdo ditë vendin tonë.

“Buze oxhakut, duke trajtuar tema qe po na shoqerojne e mundojne cdo dite”, ka shkruar ai.