Ishulli privat i Leonardo Di Caprios (Foto) Ishulli privat i Leonardo Di Caprios (Foto)
Para dhjetë vitesh, Leonardo Di Caprio ka blerë një ishull në Belize, me qëllim që ta shndërrojë në pushimoren e parë ekologjike e cila... Ishulli privat i Leonardo Di Caprios (Foto)

Para dhjetë vitesh, Leonardo Di Caprio ka blerë një ishull në Belize, me qëllim që ta shndërrojë në pushimoren e parë ekologjike e cila do ta ruajë ujin dhe pyjet.

Ishulli quhet Blakador Kej. Leonardo e ka blerë ishullin gjatë pushimeve të tij në afërsi të vendit në vitin 2004.
Peshkatarët kanë përdorur ishullin gjatë punës dhe është pritur që të fundoset nga erozioni.
Leonardo ka dashur ta shpëtojë ishullin. Vendi i pushimit të tij duhet të përfundohet me ndërtim në vitin 2018.
12695938_1136726736345858_1284952687_n

12714443_1136726279679237_671639961_n