Ja çfarë gjesti e paska bërë Shpend Ahmeti në dasmën e Gjikos dhe Elitës Ja çfarë gjesti e paska bërë Shpend Ahmeti në dasmën e Gjikos dhe Elitës
Ajo e ka marrë një vendim sot. Elita Rudi në Instastory ka publikuar disa fotografi e video nga dasma e saj me Gjikon, pastime... Ja çfarë gjesti e paska bërë Shpend Ahmeti në dasmën e Gjikos dhe Elitës

Ajo e ka marrë një vendim sot.

Elita Rudi në Instastory ka publikuar disa fotografi e video nga dasma e saj me Gjikon, pastime këto të papublikuara më parë.

E në njërën nga fotot, çifti shihej me kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmetin.