Ja çfarë sinjalizon dhimbja e kokës Ja çfarë sinjalizon dhimbja e kokës
Goditja ose sulmi në tru vjen si rezultat i harxhimit të enëve të gjakut ose ndërprerja e papritur e rrjedhës së gjakut në të.... Ja çfarë sinjalizon dhimbja e kokës

Goditja ose sulmi në tru vjen si rezultat i harxhimit të enëve të gjakut ose ndërprerja e papritur e rrjedhës së gjakut në të.
Vdekjet më shpeshta vijnë nga kjo sëmundje, ku më të prekurat janë femrat.

Një e treta e pacientëve nuk mbijetojnë, një e treta mbeten përherë me aftësi të kufizuara, dhe vetëm një e treta rikthehet në jetën normale.

Një problem tjetër është se gjithnjë e më shumë ndodh në moshë më të re, dhe nëse deri më tani kufiri ishte 50 vjet tani është dukshëm më i ulët, 40 vjet.

Simptoma kryesore e prekjes nga sulmi në tru është kokëdhimbja. Nëse keni dhimbje koke mos e neglizhoni por kërkoni ndihmën e mjekëve.