Ja cilat janë nacionalitet më seksi në botë Ja cilat janë nacionalitet më seksi në botë
Website “Miss Travel”, ka bërë një anketë për kombësitë më seksi në botë. Në këtë anketë u intervistuan mbi 110,000 individë dhe rezultatet janë... Ja cilat janë nacionalitet më seksi në botë

Website “Miss Travel”, ka bërë një anketë për kombësitë më seksi në botë. Në këtë anketë u intervistuan mbi 110,000 individë dhe rezultatet janë shumë interesante.

Vendet me vajzat më seksi në botë:

Armenia
Ishujt Barbados
SHBA
Kolumbia
Anglia
Australia
Brazili
Filipinet
Bullgaria
Libani

Vendet me meshkujt më seksi në botë:

Irlanda
Australia
Pakistani
SHBA
Anglia
Skocia
Italia
Nigeria
Danimarka
Spanja