Ja çka fshihet pas fotografive të përsosura në Instagram Ja çka fshihet pas fotografive të përsosura në Instagram
Ndriçimi i përsosur, këndi i duhur dhe qëndrimi, ngjyrat e gjalla dhe disa nga filtrat – fotografitë në Instagram i bëjnë të përsosura. Këto... Ja çka fshihet pas fotografive të përsosura në Instagram

Ndriçimi i përsosur, këndi i duhur dhe qëndrimi, ngjyrat e gjalla dhe disa nga filtrat – fotografitë në Instagram i bëjnë të përsosura.

Këto fotografi të pabesueshme shpesh ju dërgojnë në një botë magjike: Trupa të përsosur, ushqime të shëndetshme, pamje të jashtëzakonshme, udhëtime, rroba të shtrenjta…, transmeton Klan Kosova.

Por, shpesh realiteti është krejt i kundërt – këtë mund ta shihni edhe përmes fotografive më poshtë, ashtu siç ka bërë Rianne Meijer.

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos

An Instagram Star Isn’t Afraid of Showing What Happens Behind Her Perfect Photos