Ja ku e dërgoi Lorik Cana djalin e tij (Foto) Ja ku e dërgoi Lorik Cana djalin e tij (Foto)
Njëri nga futbollistët më të njohur shqiptare Lorik Cana ka kohë që i ka dhënë fund beqarisë së tij kurse tashmë është bekuar edhe... Ja ku e dërgoi Lorik Cana djalin e tij (Foto)

Njëri nga futbollistët më të njohur shqiptare Lorik Cana ka kohë që i ka dhënë fund beqarisë së tij kurse tashmë është bekuar edhe me lindjen e një djali.

Ai së fundi ka publikuar disa imazhe në rrjetet sociale ku shfaqet së bashku me djalin e tij, në maje të kalasë së Krujës.

Të dy ata dukën shumë mirë dhe duket se ndihen krenar me origjinën e tyre shqiptare.