Ja kur e paralajmëroi Roberti ndarjen me Nora Istrefin Ja kur e paralajmëroi Roberti ndarjen me Nora Istrefin
Estrada kosovare është tronditur nga lajmi se Nora Istrefi dhe Robert Berisha janë ndarë pas shumë viteve martesë. Ata gjithmonë dukeshin si një çift... Ja kur e paralajmëroi Roberti ndarjen me Nora Istrefin

Estrada kosovare është tronditur nga lajmi se Nora Istrefi dhe Robert Berisha janë ndarë pas shumë viteve martesë. Ata gjithmonë dukeshin si një çift i lumtur dhe lajmi për ndarjen e tyre erdhi papritmas.

Por a ka mundësi që ndarja e tyre të jetë paralajmëruar më herët?

Roberti para disa kohëve në emisionin “Gjesi” në T7 kishte thënë se ndarja është normale për nëj çift që vendosë të i japë fund lidhjes.

Gjatë intervistës, Roberti u shpreh se nëse ndarja ndodh, është diçka normale që duhet të pranohet. Por kjo nuk do të thotë se gjërat mes Norës dhe tij nuk po shkojnë mirë. “Nëse ka diçka të vërtetë, shumë shpejt merret vesh. Edhe është diçka normale, edhe nëse është e vërtetë. Është shumë gjë normale”, është shprehur këngëtari.