Moderatorja seksi Luana Vjollca vijon të relaksohet gjatë ditës së saj të veçantë Ajo ndodhet në një vend bregdetar dhe duket se këtë herë...

Moderatorja seksi Luana Vjollca vijon të relaksohet gjatë ditës së saj të veçantë

Ajo ndodhet në një vend bregdetar dhe duket se këtë herë ka zbuluar një detaj se kush e shoqëron gjatë ditëlindjes. Në fakt në publikimet e saj ajo është shfaqur vetëm, por këtë herë duket se ka dashur të tregojë personi që e shoqëron në fakt është grua. Ajo ka publikuar një foto ku tregon këmbën e saj dhe të një vajze tjetër që e shoqëron, gjithashtu Vjollca e ka shoqëruar foton me dixhiturën “Dashuri”.