Ja një paisje ideale për heqjen e borës Ja një paisje ideale për heqjen e borës
Makina e re nga kompania Toro, Snowmaster. Kjo makinë është shumë e fuqishme kur vije puna te heqja e borës në thellësi të madhe.... Ja një paisje ideale për heqjen e borës

Makina e re nga kompania Toro, Snowmaster.

Kjo makinë është shumë e fuqishme kur vije puna te heqja e borës në thellësi të madhe. Makina ka dy platforma pastruese mjaft inovative dhe efikase. Është e lehtë të përdoret në çdo sipërfaqe.

Specifikat:

Untitled

Video: