Ja pse është e nevojshme boronica Ja pse është e nevojshme boronica
Për t’i dhënë aromë sa më të bukur të gojës tuaj e për të evituar atë erën kudërmuese që shpesh iu përcjell nga moskonsumimi... Ja pse është e nevojshme boronica

Për t’i dhënë aromë sa më të bukur të gojës tuaj e për të evituar atë erën kudërmuese që shpesh iu përcjell nga moskonsumimi i pijeve apo ujit, këtu do të gjeni një kombinim të duhur të ushqimeve.

Kombino spinaq së bashku me banane dhe boronica duke i tundur së bashku në qumësht, mund të arrihet një masë që të cilën është mirë ta konsumoni herë pas herë, përcjellë Klan Kosova.

Ndërkaq përveq kësaj të mire që mund të përfitoni nga ky kombinim, ju mund të pasuroni trupin tuaj edhe antioksidante, pasi që ato përmbajnë vitamin E dhe vitamin C gjë që jep shije të përkryer gjatë shijimi të saj, transmeton Klan Kosova.