Ja si dukeshin disa nga yjet para se të ishin të famshëm (Foto) Ja si dukeshin disa nga yjet para se të ishin të famshëm (Foto)
Këngët e tyre janë në maje të top listave. Kanë mbajtur me qindra koncerte. Fansat e tyre janë të panumërt. Por, yjet e muzikës... Ja si dukeshin disa nga yjet para se të ishin të famshëm (Foto)

Këngët e tyre janë në maje të top listave. Kanë mbajtur me qindra koncerte. Fansat e tyre janë të panumërt.

Por, yjet e muzikës nuk ishin gjithmonë të tillë…edhe ata ishin dikur fëmijë, tinejxherë dhe nuk ishin kaq perfekt sa duken tani.

Shumë prej tyre nuk kishin flokë të shkëlqyeshëm, lëkurë të bukur ose dhëmbë të rregullt dhe kaq të bardhë.

Më poshtë ju sjellim disa fotografu ku mund të shihni se si duken disa nga yjet e muzikës para se të ishin të famshëm.

Beyoncé

Eminem

Enrique Iglesias

Cher

Gwen Stefani

Shakira

Elton John

Britney Spears

Snoop Dogg

Katy Perry

Lana Del Rey