Ja si i gëzohen borës vip-at në Shqipëri (FOTO) Ja si i gëzohen borës vip-at në Shqipëri (FOTO)
Reshjet e para të borës në Tiranë janë pritur me mjaft entuziazëm nga qytetarët e Kryeqytetit dhe jo vetëm. Që prej vitit 1985 nuk... Ja si i gëzohen borës vip-at në Shqipëri (FOTO)

Reshjet e para të borës në Tiranë janë pritur me mjaft entuziazëm nga qytetarët e Kryeqytetit dhe jo vetëm.

Që prej vitit 1985 nuk ishin regjistruar reshje kaq të dendura në Tiranë.

LEXO EDHE:Moderatorja e njohur Liberta Spahiu nxjerr në pah të pasmet (FOTO)

Personazhet e njohura në Shqipëri kanë publikuar foto dhe video të ndryshme nga bora në Tiranë.