Aktori i njohur Jackie Chan ka marrë çmimin e veçantë Oscar për dedikimin e tij në film. Ky çmim për 62­ vjeçarin vjen pas më shumë se 56 vjetëve të kaluara në industrinë e filmit dhe më shumë se 200 filma. Ai u prezantua nga kolegu i tij në “Rush Hour” Chris Tucker, të shtunën, në ceremoninë e përvitshme të Governors Awards. Në fjalën e tij, Hanks theksoi se Chan nuk e kishte marrë deri tani këtë trofe,...

Aktori i njohur Jackie Chan ka marrë çmimin e veçantë Oscar për dedikimin e tij në film. Ky çmim për 62­ vjeçarin vjen pas më shumë se 56 vjetëve të kaluara në industrinë e filmit dhe më shumë se 200 filma.

Ai u prezantua nga kolegu i tij në “Rush Hour” Chris Tucker, të shtunën, në ceremoninë e përvitshme të Governors Awards. Në fjalën e tij, Hanks theksoi se Chan nuk e kishte marrë deri tani këtë trofe, pasi filmat ku luan ai, komedi aksion dhe me arte marciale, zakonisht nuk merren në konsideratë gjatë ceremonisë së Academy Awards.