Jennifer Aniston, puthje dhe përqafime me një mashkull misterioz Jennifer Aniston, puthje dhe përqafime me një mashkull misterioz
Janë bërë vetëm 17 muaj që nga ndarja e Jennifer Aniston me bashkëshortin Justin Theroux dhe nuk duket se ajo ka filluar të dalë... Jennifer Aniston, puthje dhe përqafime me një mashkull misterioz

Janë bërë vetëm 17 muaj që nga ndarja e Jennifer Aniston me bashkëshortin Justin Theroux dhe nuk duket se ajo ka filluar të dalë sërish me dikë.

Por të enjten në mbrëmje, aktorja e cila sapo ka mbushur 50 vjet u pa duke u përqafuar dhe puthur me një mashkull misterioz pas një darke me miq.

Aktorja e Murder Mystery u pa edhe jashtë restaurantit në West Hollywood me dy meshkuj që qëndronin me të.

Jennifer Aniston, puthje dhe përqafime me një mashkull misterioz (FOTO)