Jo veç Kosova, edhe Turqia ka probleme me demarkacionin Jo veç Kosova, edhe Turqia ka probleme me demarkacionin
Presidenti turk Erdogan, gjatë vizitës historikë në Greqi, ka kërkuar rishikimin e hapësirës ajrore dhe kufirit mes Greqisë dhe Turqisë, shkruan freemalaysiatoday Ai ka... Jo veç Kosova, edhe Turqia ka probleme me demarkacionin

Presidenti turk Erdogan, gjatë vizitës historikë në Greqi, ka kërkuar rishikimin e hapësirës ajrore dhe kufirit mes Greqisë dhe Turqisë, shkruan freemalaysiatoday

Ai ka kërkuar që të rishikohet e traktatit të paqes së vitit 1923, që e cakton kufirin mes dy vendeve.

Presidenti Erdogan, gjatë vizitës në Greqi do të takohet me Kryeministrin e vendit dhe pjesëtarë të tjerë të qeverise me shpresën për të “Ndërtuar ura dhe jo mure”.