Juve pranë një tjetër lojtari me parametra zero; pas Ramsey, Rabiot dhe Buffon Juve pranë një tjetër lojtari me parametra zero; pas Ramsey, Rabiot dhe Buffon
Pasi nalizoi transferimet e Aaron Ramsey, Adrien Rabiot dhe legjendës së klubit Gianluigi Buffon, Juventus është një hap larg një tjetër afrimi me parametra... Juve pranë një tjetër lojtari me parametra zero; pas Ramsey, Rabiot dhe Buffon

Pasi nalizoi transferimet e Aaron Ramsey, Adrien Rabiot dhe legjendës së klubit Gianluigi Buffon, Juventus është një hap larg një tjetër afrimi me parametra zero.

Sipas raporteve në Itali, klubi është gati të rmosë me Hamza Raa, një talent franko-tunizian kontrata e të cilit me Lyon sapo ka përfunduar.

Juvetë gati të nënshkruajë me Raa me asnjë kosto transferimi, përveç rrogës së lojtarit.