Kacafyten dy familje në mes veti në Prishtinë Kacafyten dy familje në mes veti në Prishtinë
Në Prishtinë ka ndodhur një mosmarrëveshje ku janë kacafytur në mes veti dy familje, katër meshkuj dhe dy femra. Policia në raportin e saj... Kacafyten dy familje në mes veti në Prishtinë

Në Prishtinë ka ndodhur një mosmarrëveshje ku janë kacafytur në mes veti dy familje, katër meshkuj dhe dy femra.

Policia në raportin e saj 24 orësh ka bërë të ditur se si pasojë e shqetësimit, tretman mjekësor ka kërkuar viktima femër.

Njëri nga të dyshuarit ka vetëdorëzuar një armë të llojit Ekol të cal. 9mm.
Me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.