Kadri Veseli nuk lejon nderimin e Ukshin Hotit me 1 minutë heshtje: Jep arsyen Kadri Veseli nuk lejon nderimin e Ukshin Hotit me 1 minutë heshtje: Jep arsyen
Deputeti i Nismës, Milaim Zeka në fillim të seancës së sotme e cila po mbahet për formimin  e Tribunalit Ndërkombëtar për dënimin e gjenocidit... Kadri Veseli nuk lejon nderimin e Ukshin Hotit me 1 minutë heshtje: Jep arsyen

Deputeti i Nismës, Milaim Zeka në fillim të seancës së sotme e cila po mbahet për formimin  e Tribunalit Ndërkombëtar për dënimin e gjenocidit serb në Kosovë, kërkoi të mbahet një minutë heshtje për të nderuar veprimtarin Ukshin Hoti.

Kreyeparlamentari, Kadri Veseli nuk e aprovoi propozimin e e deputetit Zeka, me arsyetimin se nuk mund të mbahet një minutë heshtje për një person fati i të cilit nuk dihet, shrkuan Periskopi.

“Nuk guxojmë me mbajt heshtje për njerëzit që janë të zhdukur dhe nuk dihet për fatin e tyre”, u shpreh Veseli.