Kamerë e fshehtë, i vendosin biçikletës elektricitet dhe e lënë në rrugë  (Video) Kamerë e fshehtë, i vendosin biçikletës elektricitet dhe e lënë në rrugë  (Video)
Ky eksperiment i tmerrshëm, do t’ju bëj të qeshni me lot. I vendosin biçikletës elektricitet dhe e lënë atë midis rrugës. Ata që tentojnë... Kamerë e fshehtë, i vendosin biçikletës elektricitet dhe e lënë në rrugë  (Video)

Ky eksperiment i tmerrshëm, do t’ju bëj të qeshni me lot. I vendosin biçikletës elektricitet dhe e lënë atë midis rrugës. Ata që tentojnë atë ta vjedhin, do të elektrizohen. TwinTv është një kanal në youtube që bën eksperimente sociale me video. Krijon skena komike në rrugët e Amerikës.

Shiko: