Kaq sheqer përmbajnë ushqimet dhe pijet e zakonshme Kaq sheqer përmbajnë ushqimet dhe pijet e zakonshme
Më poshtë kemi renditur disa ushqime dhe pije të zakonshme të përditshme, së bashku me përmbajtjen e tyre të sheqerit, transmeton Sovrani.info. Snikersi –... Kaq sheqer përmbajnë ushqimet dhe pijet e zakonshme

Më poshtë kemi renditur disa ushqime dhe pije të zakonshme të përditshme, së bashku me përmbajtjen e tyre të sheqerit, transmeton Sovrani.info.

Snikersi – 52.7 gramë

Çokollata Milka – 44 gramë

Twix – 50.7 gramë

M&M’s – 47.9 gramë

Coca – Cola – rreth 8 lugë të çajit

Pepsi – rreth 9 lugë të çajit

Red Bull – rreth 7 lugë të çajit

Sprite – rreth 8 lugë të çajit. /Sovrani.info