Katër shenjat që tregojnë se ajo është e dashuruar në ju Katër shenjat që tregojnë se ajo është e dashuruar në ju
Ka shumë mënyra të cilat mund t’ju ndihmojnë ta kuptoni nëse ajo është e dashuruar apo jo. Megjithatë, shpeshherë është shumë e vështirë për... Katër shenjat që tregojnë se ajo është e dashuruar në ju

Ka shumë mënyra të cilat mund t’ju ndihmojnë ta kuptoni nëse ajo është e dashuruar apo jo.

Megjithatë, shpeshherë është shumë e vështirë për ta kuptuar se çfarë është duke menduar një vajzë dhe se a ka ndjenja për ju.

Prandaj, më poshtë e keni një listë me shenjat që tregojnë se ajo është e dashuruar në ju.

Bebëzat i zmadhohen

Nëse një vajzë është e interesuar për ju, herë pas here do t’ju shikojë në sy. Nëse ajo ndjen diçka për ju, e shpreh atë përmes syve dhe kështu e kuptoni edhe ju.

Pozicioni i këmbëve

Nëse është duke qëndruar ulur në pozitë relaksuese , kjo nënkupton se ajo ju dashuron dhe ju beson. Por, nëse këmbët e saja janë të mbyllura apo kryqëzuara, atëherë ajo nuk ndihet komode me ju.

Ulet afër jush

Nëse ulet afër jush dhe ndihet komode, atëherë është e interesuar në ju. Por, nëse ekziston një hapësirë mes juve dyve, atëherë kjo nënkupton se ajo nuk ndihet komode.

Luan me flokët

Nëse është e turpshme, ajo e dashurinë e shpreh përmes syve dhe buzëqeshjes. Por, nëse është e hapur, ajo do të provoj të flirtojë me ju duke i prekur flokët shumë shpesh.