Shikoni pamjet kur një person vjedh lule në Pejë (VIDEO) Shikoni pamjet kur një person vjedh lule në Pejë (VIDEO)
Një hajn nga Peja duke se është mjaft i etur për të pasur në shtëpinë e tij gjësende të huaja. Por hajni i “fikët”... Shikoni pamjet kur një person vjedh lule në Pejë (VIDEO)

Një hajn nga Peja duke se është mjaft i etur për të pasur në shtëpinë e tij gjësende të huaja. Por hajni i “fikët” është koritur pasi që është kapur duke vjedhur lule në një shtëpi në rrugën “Bill Klinton”.

Pronari i parkingut ku është bërë vjedhja e luleve na e ka dërguar videon turpëruese ku një njeri me biçikletë dhe me kapelë në kokë shihet rreth orës 23 të mbrëmjes duke ia vjedhur lulet pranë shtëpisë së tij.

“Nuk e kam lajmëruar në polici sepse s’kam dasht me u marr me atë punë, amo qysh munet me vjedh njeri lule” ka thënë pronari i dëmtuar./Indeksonline/

https://www.facebook.com/IndeksonlineOfficial/videos/959783940785953/