Kështu mund t’i bëni sytë të duken më bukur Kështu mund t’i bëni sytë të duken më bukur
Sytë janë një element shumë i rëndësishëm në fytyrën e njeriut, meqenëse vërehen së pari tek njeriu. Kështu që duhet t’i kushtohet rëndësi lyerjes... Kështu mund t’i bëni sytë të duken më bukur

Sytë janë një element shumë i rëndësishëm në fytyrën e njeriut, meqenëse vërehen së pari tek njeriu.

Kështu që duhet t’i kushtohet rëndësi lyerjes së tyre dhe rregullimi. Për t’i bërë sytë të duken të mëdhenj dhe të bukur ndiqni këta hapa:

Mësoni se cila ngjyrë në cilën pjesë të syrit vendoset

Thyeni qerpikët që të duken më të mëdhenj

Përdorni dy maskara, jo vetëm një

Gjejeni ngjyrën e eyelinerit që shkon me sytë e juaj

Përdorni korrektor të hapur poshtë syve

Përdoreni brushën e maskarës në mënyrë vertikale për t’i ndarë ata

– See more at: http://www.kosovapress.com/sq/si-te/keshtu-mund-ti-beni-syte-te-duken-me-bukur-70898/#sthash.z3qe9na4.dpuf