Kështu prodhohen këpucët (FOTO/VIDEO) Kështu prodhohen këpucët (FOTO/VIDEO)
Këpucët janë pjesë e pandarë e jetës tonë. Sa më të mira, aq më komod jemi, shkruan Sovrani.info. Por a e keni pyetur veten... Kështu prodhohen këpucët (FOTO/VIDEO)

Këpucët janë pjesë e pandarë e jetës tonë. Sa më të mira, aq më komod jemi, shkruan Sovrani.info.

Por a e keni pyetur veten se si prodhohen këpucët?

Në foton dhe videon e mëposhtme do të shihni se si prodhohen një palë këpucë. /Sovrani/

kepucet