Kështu u përgjigjet kryeministri dorëheqjes së mjekëve të urgjencës (Video) Kështu u përgjigjet kryeministri dorëheqjes së mjekëve të urgjencës (Video)
Kryeministri Edi Rama ka gjetur mënyrën e tij për t’iu kundërpërgjigjur dorëheqjes së disa mjekëve të Urgjencës në QSUT, të cilët refuzuan të vazhdonin... Kështu u përgjigjet kryeministri dorëheqjes së mjekëve të urgjencës (Video)

Kryeministri Edi Rama ka gjetur mënyrën e tij për t’iu kundërpërgjigjur dorëheqjes së disa mjekëve të Urgjencës në QSUT, të cilët refuzuan të vazhdonin punonin në kushtet e mungesës së medikamenteve, shtretërve, ngarkesës së madhe.

Rama u ka uruar mirëmëngjes sot qytetarëve duke u dëftuar se Urgjenca ka me dhjetëra mjekë që po punojnë aktualisht në terren, në zonat e përmbytura, atje ku ndodhen të evakuuarit

“Me këto pamje nga puna e pandërprerë e ekipeve të mjekëve të Urgjencës Kombëtare Mjekësore në qendrat e evakuimit dhe shtëpi më shtëpi në familjet e prekura nga përmbytjet në Fier dhe Vlorë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.