Këta janë dy kandidatët në garën e ngushtë për kreun e Teatrit Kombëtar i Operas dhe Baletit Këta janë dy kandidatët në garën e ngushtë për kreun e Teatrit Kombëtar i Operas dhe Baletit
Zana Çela njihet si producente me eksperiencë shumë vjeçare ndërsa tenori Josif Gjipali ka një karrierë të gjatë operistike. Gara për kreun e Teatrit... Këta janë dy kandidatët në garën e ngushtë për kreun e Teatrit Kombëtar i Operas dhe Baletit

Zana Çela njihet si producente me eksperiencë shumë vjeçare ndërsa tenori Josif Gjipali ka një karrierë të gjatë operistike.

Gara për kreun e Teatrit Kombëtar i Operas dhe Baletit do të zhvillohet mes Zana Celës dhe Josif Gjipalit.

Ministrja e Kulturës njoftoi sot përzgjedhjen e dy finalistëve. Dy emrat do i përcillen kryeministrit i cili më pas do të emërojë njërin prej tyre në këtë post.