Këtë foto të Bionës, vajzës së Nystretit mos e lini pa e parë Këtë foto të Bionës, vajzës së Nystretit mos e lini pa e parë
Nystret Muqiqi ka me dekada që është prezent në skenën muzikore, shkruan “Kosovarja”. Që nga fillimi i karrierës ai ka korrur suksese të panumërta... Këtë foto të Bionës, vajzës së Nystretit mos e lini pa e parë

Nystret Muqiqi ka me dekada që është prezent në skenën muzikore, shkruan “Kosovarja”.

Që nga fillimi i karrierës ai ka korrur suksese të panumërta duke ngritur emrin e tij para publikut duke u shndërruar në këngëtarin më të dashur të tyre.

Krahas muzikës kënëgtari i njohur gëzon edhe në jetë të lumtur familjare së bashku me gruan e tij Meritën, femijët dhe nipat e mbesat.

Përveç Albatritit e Egzonës të cilët kohët e fundit nuk mungojnë as një ditë të vetme në ballinat e faqeve rozë, një gjë e tillë po ndodh edhe me Albionën.

Madje, postimet e saj çdo herë e ngjallin kureshtje tek publiku duke u konsideruar si një femër e bukur dhe mjaft tërheqëse.

Këtët e dëshmon edhe imazhi i saj i fundit.