Me këtë imazh, Oriola Marashi shkrinë edhe borën Me këtë imazh, Oriola Marashi shkrinë edhe borën
Oriola Marashi është një nga femrat më të komentuara shqiptare. Bukuria e saj natyrale dhe linjat trupore kanë bërë që ajo të jetë mjaftë... Me këtë imazh, Oriola Marashi shkrinë edhe borën

Oriola Marashi është një nga femrat më të komentuara shqiptare.

Bukuria e saj natyrale dhe linjat trupore kanë bërë që ajo të jetë mjaftë e ndjekur në rrjetet sociale.

Ajo së fundmi vjen me një fotografi të cilën e ka realizuar në Kosovë, ndërsa shfaqet në të zeza transparente me një palë çizme të gjata dhe një shami në kokë ku shkruan: Kësul zeza!