Me këtë tabelë mund t’i zgjidhni të gjitha probleme që shfaqen në veturën tuaj (FOTO) Me këtë tabelë mund t’i zgjidhni të gjitha probleme që shfaqen në veturën tuaj (FOTO)
Shumë herë kemi probleme me makinën dhe nuk e dijmë kuptimin e sinjaleve të ndryshme që shfaqen në tabelën e veturës tek timoni, shkruna... Me këtë tabelë mund t’i zgjidhni të gjitha probleme që shfaqen në veturën tuaj (FOTO)

Shumë herë kemi probleme me makinën dhe nuk e dijmë kuptimin e sinjaleve të ndryshme që shfaqen në tabelën e veturës tek timoni, shkruna Sovrani.info.

Ne zakonisht edhe për ndonjë defekt të vogël e dërgojmë veturën tek automekaniku pa e ditur kuptimin e shenjave që shfaqen në tabelë.

Kjo tabelë e mëposhtme ju zgjidh çdo problem dhe ju mëson kuptimin e sinjaleve të ndryshme. /Sovrani.info.

22789061_10209803881004211_8429231815210885663_n