Këto dhurata nuk duhet ti bëni asnjëherë për Shën Valentin Këto dhurata nuk duhet ti bëni asnjëherë për Shën Valentin
“Dhurata” si shprehja e dashurisë me anë të një të një shkrimi në murin e banesës apo makinës do ta vinte ne siklet personin... Këto dhurata nuk duhet ti bëni asnjëherë për Shën Valentin
“Dhurata” si shprehja e dashurisë me anë të një të një shkrimi në murin e banesës apo makinës do ta vinte ne siklet personin që i drejtohet.

 

Kafshët shtëpiake janë konsideruar si një dhuratë e papërshtatshme për Shën Valentin, sidomos nëse ajo (ose ai) nuk i pëlqen kafshët pasi kjo është dhurata me e keqe që mund t’ia bëni në 14 shkurt. Tjetër dhuratë që është konsideruar e papërshtatshme për partneren (ose partnerin) në 14 shkurt janë dhe arushat e pellushit pasi duken si një dhuratë e dështuar, e minutës së fundit sidomos arushat prej pellushi me një zemër.

Vetëm nëse jeni 12 vjeç do të ishte e përshtatshme një dhuratë e tillë. Tjetër dhuratë e keqe do të ishte dhe kremi për rrudhat dhe anti-celulit edhe pse mund të keni pasur padyshim një qëllim të mirë, rezultati do të dalë me një humor por negativ për marrësin.

Ndër dhuratat e papërshtatshme janë dhe parfumet për partneret dhe veshjet (ato me ulje çmimi sidomos) pasi do të ishin si një dhuratë vulgare.

Një tjetër gjë që nuk duhet bërë për Shën Valentinin në 14 shkurt, është dhënia e unazës së martesës dhe propozimi partneres ose partnerit. Ju mund t’ia bëni çdo ditë tjetër por jo në këtë ditë.

Dhurata të tjera të papërshtatshme janë dhuratat shëndetësore si trajtuesi për këmbët, pajisje masazhi ose pajisje terapie. Gjithashtu në këtë ditë nuk mund të dhuroni çokollata të zakonshme, mund t’i dhuroni vetëm nëse janë të veçanta dhe të bëra me porosi.

E papërshtatshme do të konsiderohej dhe dreka ose darka në një fast-food, në ditën e Shën Valentinit.

1. Shprehja e dashurisë me anë të shkrimit në murin e banesës apo makinës

2. Kafshët shtëpiake sidomos nëse partnerja ose partneri nuk i preferojnë

3. Arushat prej pellushi (sidomos ata me zemër) do të dukej si një dhuratë e dështuar e minutës së fundit

4. Kremrat për rrudha dhe anti-celulit

5. Parfumet

6. Veshjet dhe rroba gjumi për partneren (sidomos ato me ulje çmimi)

7. Dhënia e unazës së partneres është konsideruar e papërshtatshme për Shën Valentin

8. Pajisje për trajtim, masazh për këmbët

9. Çokollatat e zakonshme. (Mund t’i dhuroni vetëm nëse janë të veçanta dhe të bëra me porosi)

10. Ushqimi në Fast-Food