Këto janë bizneset dhe monopolet e Devollëve (Video) Këto janë bizneset dhe monopolet e Devollëve (Video)
Në një dokumentar të realizuar nga gazeta Expres, shfaqet e gjithë pasuria që është krijuar nga familja Devolli në shtetin e Kosovës. Këtu shfaqen... Këto janë bizneset dhe monopolet e Devollëve (Video)

Në një dokumentar të realizuar nga gazeta Expres, shfaqet e gjithë pasuria që është krijuar nga familja Devolli në shtetin e Kosovës.

Këtu shfaqen edhe detaje deri tek arritja e gjithë kësaj pasuri.

Në këtë dokumentar bëhet një listë e bizneseve të Kompanisë Devolli.

Për të mësuar  më shumë detaje lidhur me pasurin e tyre mundeni me shiku videon e mëposhtme: