Këto janë ndryshimet drastike të Erës që prej fillimit të karrierës! Këto janë ndryshimet drastike të Erës që prej fillimit të karrierës!
Këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare, Era Istrefi përveç zërit shquhet edhe për stilin e veçantë dhe vazhdimisht është në qendër të vëmendjes me veshjet e saj... Këto janë ndryshimet drastike të Erës që prej fillimit të karrierës!

Këngëtarja shqiptare me famë ndërkombëtare, Era Istrefi përveç zërit shquhet edhe për stilin e veçantë dhe vazhdimisht është në qendër të vëmendjes me veshjet e saj të shtrenjta.

Era me muzikë filloi të merret qysh herët. Gjatë viteve sa është pjesë e skenës Era vazhdimisht sjellë projekte të reja, të cilat vlersohen shumë edhe jashtë kufijve, shkruan rtv21.tv

Gjatë këtyre viteve këngëtarja 25 vjeçare ka pësuar shumë ndryshime. Me transformimin e vet të pazakonshëm, Era tani ka arritur majat e bukurisë dhe ndryshimet e saj vërehen dukshëm, si në fytyrë ashtu edhe në trup.

Në disa fotografi të cilat i kemi mbledhur këngëtarja duket si një person tjetër. Për disa që nuk e njohën Norën vite më parë, ndryshimi i saj do t’i befasojë.