Këto ushqime, mund të ju helmojnë Këto ushqime, mund të ju helmojnë
Studimet të ndryshme rreth ushqimit, kanë listuar 6 ushqime të cilat mund të jenë shkak për helmimet. Sipas studiuesve duhet të jemi shumë të... Këto ushqime, mund të ju helmojnë

Studimet të ndryshme rreth ushqimit, kanë listuar 6 ushqime të cilat mund të jenë shkak për helmimet.

Sipas studiuesve duhet të jemi shumë të kujdesshëm, sidomos gjatë këtyre sezoneve, kur organizimi ynë është shumë i ndjeshëm dhe shumë lehtë mund të helmohemi.

Ja disa nga ushqimet, nga të cilat duhet të kemi kujdes:

Qumështi i pasterilizuar dhe lëngjet e paketuara

Lakra e papërpunuar

Mishi i pabërë

Frutat dhe perimet e konservuara në frigorifer

Vezë të pabëra.